Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+32 (0)9 363 09 01 

Inzameling en recyclage

Stop met het weggooien van uw lege inktpatronen!

Inkjets en toners kunnen na hun eerste cyclus opnieuw worden gerecycleerd. Tomson haalt geheel gratis lege inktpatronen op bij scholen, verenigingen, bedrijven, pc-shops en particulieren,...

Deze inzamelingen gebeuren vaak ten voordele van goede doelen, zoals Natuurpunt en De Strijd Tegen Mucoviscidose. Beide verenigingen genieten al jaren onze steun en kunnen hierdoor heel wat projecten verwezelijken.

Heeft u lege inktpatronen? Klik hier om ons te contacteren!

Wat recycleren wij wel en wat nemen wij wel mee?
ophalingOK

Tomson recycleert alle inktpatronen, lasers en drums. Vanaf minimum 20 stuks komen wij gratis langs om de cartridges af te halen. Bij ontvangst van de goederen worden de inktpatronen door ons team gecontroleerd op eventuele schade. Bij lasercartridges krijgen de drumkleppen, drum en tonerunit een grondige inspectie. Bij inkjets worden de printkoppen gecontroleerd op krassen en tevens elektronisch getest.

Wat kunnen wij niet recycleren en nemen we niet mee?
ophalingNIETOK

Tomson streeft ook in dit deel van zijn recyclageprocedé, de inzameling zo ecologisch en economisch mogelijk door te voeren. Daarom laten we graag weten dat vulbuizen en wast-toners (= de afvakbakjes) geen plaats hebben in ons recyclageproces en vragen wij vriendelijk deze niet in onze boxen te leggen. Vanzelfsprekend ook geen afval, batterijen, ...

Hoe verloopt de inzameling?

Wij halen de toners, inktpatronen en drums op vanaf min 20 stuks in om het even welke dozen. De toners en inktpatronen zien we graag uit de aankoopverpakking en ook graag met de inkt-verzegeling erop, zodat de inkt er niet uit vloeit. Indien u wenst laat Tomson bij het ophalen van de te recycleren inktpatronen en toners, eigen verzamelboxen na, waarin de inzameling kan gebeuren.

GET IN TOUCH

Tomson BVBA
Kwatrechtsteenweg 111, 9230 Wetteren
T +32 (0)9 363 09 01  |  F  +32 (0)9 363 09 02
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scroll to top