Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+32 (0)9 363 09 01 

Opkopen overstocks en vervallen toners

Brochure Tomson overstock

 Wij merken dat heel wat van onze klanten hun printerparken op regelmatige basis vernieuwen. Hierdoor beschikt men vaak over tal van ongebruikte inktpatronen waar men geen oplossing voor weet. Ook inktpatronen waar de vervaldatum reeds bereikt werd vormen vaak een probleem. Tomson biedt u de allerhoogste prijzen voor originele inktpatronen die hun vervaldag bereikt hebben of waar u als klant geen blijf mee weet. Door het verhandelen van partijen wij in staat de allerhoogste vergoedingen te geven voor al uw overstocks. Wij betalen voor inktpatronen in verpakking of zonder verpakking maar met seal.

Beschikt u over een partij inktpatronen die u wenst te verkopen kan u ons steeds mailen. Wij beantwoorden uw vraag onmiddellijk met een prijs per item afhankelijk van de verpakking en de staat waarin de inktpatronen zich bevinden. U kan ook onze prijslijst voor ongebruikte toners en inkjets aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Let wel, wij kopen enkel originele cartridges op daar wij de origine van gerecycleerde inktpatronen niet kunnen waarborgen.

GET IN TOUCH

Tomson BVBA
Kwatrechtsteenweg 111, 9230 Wetteren
T +32 (0)9 363 09 01  |  F  +32 (0)9 363 09 02
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Scroll to top